lauantai 17. marraskuuta 2012

Valkosipuliperunamuusi ja possun ulkofilepihvit

Tää on helppo, mutta ah, niin maukas ruoka.

Mun tapani on tähän vs-muusiin käyttää kolme kynttä aina vajaata kiloa peunoita kohti. Maistuu, mutta on tarpeeksi mieto myös lapsille.



Keitä kuorittuja perunoita suoavedessä kunnes kypsiä. Kaada vesi pois, lisää murskatut valkosipulinkynnet, suolaa ja pala voita. Laita kansi kattilan päälle. Odota muutama minuutti jotta voi sulaa ja valmista muusi loppuun. Paista possun ulkofileita nelisen minuuttia molemmilta puolilta mausta suolalla ja pippurilla. Lisäkkeenä meillä oli vaan tomaattia, johon sanalla sanoen sopii todella hyvin kartanon tai talon kastikkeet joita eri valmistajilla on runsaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com