maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kuorrutetut tortillat

Yksi kaunis päivä tein näitä. 
Tortillat ovat kuuluneet meidän herkkuihin jo pitkään, niitä tulee vaan tehtyä aika harvoin (myöskin) ja nyt kun vilja ei taas mulle sovi kovin hyvin niin vaihtoehdoista ei ikänä ole haittaa :D 

Tein siis tavallista tortillaa ja kaalikuorilla. 

Täyte: 
700g jauhelihaa
iso sipuli
3valkosipulinkynttä 
soijakastiketta
tomaattipyrepurkki
suolaa, tabascoa, chilijauhetta, mustapippuria, 

8pehmeää vehnätortillakuorta ja 6 isoa lehteä cosmopolitansalaattia 

 

(Cosmopolitan: Salaatti, jolla korvaat jäävuori- ja roomansalaatin kaikissa tilaisuuksissa.Voit myös käyttää salaatin "kulhomaista" lehteä tacokuoren tavoin ja täyttää sen mielitäytteelläsi, kuten tonnikalalla, katkaravuilla tai muilla maistuvilla herkuilla.
Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa erityisen Suosittu Cosmopolitan-salaatti on maukas jäävuori- ja Roomansalaatin risteytys. Cosmopolitan on tavallista roomansalaattia rapeampi Ja makeampi ja sopii siten erinomaisesti kaikkiin salaatteihin, kuten ceasarsalaattiin.)

Ajatus siitä että salaattia käytetään lämpimään ruokaan on outo, mutta koska kiinassa ja muissa aasian maissa käytetään myös kiinankaalia wokeissa ym niin päätin kokeilla.




1pss old ElPaso cheddarjuustokastike  








 200g juustoraastetta

Paista jauheliha ja sipulit pannulla. Lisää mausteet ja tomaattipyre. Lado jauheliha tasaisesti kaalien ja tortillojen päälle 


Lado käärityt tortillat uunivuokaan ja valmista cheddarkastike ohjeen mukaan (4dl maitoa+pussi kiehautetaan)


Kaada kastike tortillojen päälle ja ripottele juustoraaste. 


Paista uunissa 200asteessa kunnes juusto sulaa kauniin väriseksi. 



Toi kaalijuttu oli rumaa kuin piru mutta ai että se oli hyvää. Syödä toki piti haarukalla ja veitsellä mutta varmasti teen toistekkin. 

Me syötiin noita, salaattia ja tsazikia. :P 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com