maanantai 13. lokakuuta 2014

Kinkkumousse patongille tai ruisnapeille

Mä rakastan erilaisia  ruisnappeja. Synttäripöytään kaivattiin pientä suolapalaa niin tein kinkkumoussen jotka pursottelin Linkosuon ruissipsien päälle. Menivät kuin kuumille kiville!

100g kinkkurouhetta
0,5dl kuohukermaa
3rkl maitorahkaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
suolaa, mustapippuria, paprikaa ja persilijaa

Vedä kaikki sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi, tarkista maku. Pursota sipsien päälle.

2 kommenttia:

  1. Kuinka monta tolla ohjeella tuli?

    VastaaPoista
  2. Reseptistä on aikaa paljon. Ja anteeksi myöhäinen kommentti, ei ole tullut mitään ilmoitusta saapuneesta kommentista...

    Tästä tahnasta tulee täyte n. 40-50 ruissipsiin jos en ihan väärin muista. Ja riittävyys määräytyy pitkälti sen mukaan kuinka paljon pursottaa ja millä tyllalla ym. :)

    VastaaPoista

marinblogi@gmail.com