sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Jauheliha-maksapullat


Teen aika usein näitä. Maksaahan ei nyt kovin usein saisi syödä, mutta nää on niin kamalan hyviä. Meillä lapsilla nää jakaa mielipiteen täysin, nuorempi pyytää näitä aina ja toinen voi pahoin kun haistaa maksan :D 

Ainekset:
700g nauta-sika jauhelihaa
350g jauhettua maksaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 kananmuna
meiramia, suolaa, mustapippuria

Pilko sipulit pieneksi hakkeeksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Taikina on tosi löysää mutta siitä saa käsin otettua kokkareita pellille. Toki apuna voi käyttää jauhoja ja pistää niitä taikinaankin mutta koska olen täysin viljattomalla, niin tällä ohjeella tein. 

Uunissa 225'c noin puoli tuntia.

Tarjoile muusin ja vihannesten kanssa. Namia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com