maanantai 26. syyskuuta 2016

Naudan pihvit

 Meillä syödään aina hyvin kun mies käy nälkäisenä kaupassa :D Hän ostaa usein lohta, nautaa ym mitä mä en juuri ikinä raaskisi ostaa. 

Nämä naudan pihvit on leikattu naudan sisäpaistipalasta. Pihvit on muotoiltu käsin vähän littanammaksi ja paistettu voi-öljy seoksessa muutama minuutti per puoli. Loistava nyrkkisääntö on että kun pihvi alkaa hikoilla (punainen lihasneste nousee pintaan), se on aika kääntää niin saadaan hyvä medium pihvi. Paiston jälkeen pihvit menevät folioon lepäämään siksi aikaa että tehdään muut (tai ainakin pariksi minuutiksi). 

Lisukkeeksi tein tällä kertaa valkosipuliporkkanoita. Eli tikuiksi leikattuja porkkanoita ja viipaleiksi leikattuja valkosipuleita samalle pannulle missä äsken oli pihvit ja paistellaan niitä n. 5-10min, riippuen kuinka kovat porkkanat haluaa. 

Ja salaattia tottakai :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com